İMES'den öğrencilere kitap jesti

İMES'den öğrencilere kitap jesti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2019 Cuma 13:06
 İMES'den öğrencilere kitap jesti

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen söyleşi ve imza gününde Gebzeli Gazeteci-Yazar Levent Altun, Dilovası Yılport Anadolu Lisesi öğrencilerine imzalı kitap hediye etti.
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği söyleşide ilk konuşmayı Okul Müdürü Kemal Arslan yaptı. Arslan, okulda kitap okuma etkinlikleri düzenlediklerini ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirdiklerini belirterek, kitap okumanın önemini vurguladı.

İDEALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN 

Gazeteci Yazar Levent Altun da konuşmasında meslek ve hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Gençlere, “Sevdiğiniz işi yapın ve ideallerinizden asla vazgeçmeyin” tavsiyesinde bulunan Altun, “Eğer sevmediğiniz bir işi yaparsanız, hem mutlu hem de başarılı olamazsınız” diye konuştu.
Yaklaşık bir saat süren söyleşide Altun ayrıca öğrencilerin hem kitap hem de gazeteciliğe dair sorularını da yanıtladı.

BOL BOL OKUYUN

Altun, konuşmasının sonunda ise öğrencilere şu nasihatte bulundu:


"Bol bol okuyun ve kendinizi geliştirin. Okumak insanı fikir sahibi yapar, geliştirir, öğretir ve özgürleştirir. Bilgi, ülkelerin ve toplumların gelişmişliğini belirleyen en önemli etkendir" dedi. 
Söyleşinin ardından Levent Altun Okul Müdürü Kemal Arslan, Edebiyat Öğretmeni Nurseli Karagülle ve öğrencilere son kitabı Özlem’e Mektup’u imzalı olarak hediye etti.
Son Güncelleme: 12.04.2019 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37