banner55

İMO Başkanı Bulut'tan, Kırılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

İMO Başkanı Bulut'tan, Kırılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 19:47
 İMO Başkanı Bulut'tan, Kırılmaz'a hayırlı olsun ziyareti


İnşaat
Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve beraberindeki heyet, görevine yeni atanan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’a hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Görevine yeni başlayan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut, yapılacak her türlü çalışmalarda gönüllü olarak görev alacaklarını bildirdi. 

Bulut, "Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kocaeli’mize hayırlı hizmetler yapacağından şüphemiz yoktur" açıklamalarında bulundu.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırılmaz ise, STK’lar, önemli ve faydalı kuruluşlardır. Ben de üyesi olduğum kurumun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretiniz ve hediyeniz şahsımı ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Bulut ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları hep birlikte el ele vererek ortaya koyacağız" dedi.
Son Güncelleme: 27.01.2019 12:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37