İMO Başkanı Tolga Ok, mazbatasını aldı

İMO Başkanı Tolga Ok, mazbatasını aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2018 Perşembe 15:25
  İMO Başkanı Tolga Ok, mazbatasını aldı
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 11’inci Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak girdikleri seçim sonunda yeniden oda başkanlığına seçilen Tolga Ok ve yönetimi önceki gün Kocaeli Adliyesi’nde bulunan ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Mazbatasını Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi ve İzmit 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Recep Akartaş'ın elinden alan Ok’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Mazbatasını almasının ardından kısa bir açıklama yapan Tolga Ok, "2490 üyesi olan önemli bir meslek örgütü olduğumuzu her yerde söylemekteyiz. Üyelerimiz bize teveccüh gösterdiler bu yetkiyi bize seçimde oy kullanarak verdiler. Ben de bu mazbatayı tüm üyelerimiz adına alıyorum. Yeni dönemimizin, ülkemize, milletimize, ve inşaat mühendisleri camiasına hayırlı olmasını dileriz. Odamızın üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Mazbata töreninin ardından Ok oda binasında yönetimiyle bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımının da gerçekleştirildiği toplantıda Tolga Ok, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Baturhan Üretürk Sekreter Üye, Kahraman Bulut ise yeniden Saymanlık görevlerine seçilirken, Yönetim Kurulu Asil üyeleri Doç. Dr. Utkan Mutman, Tuncay Arıcan, Nevzat İlker Ural, Emrah Ayhan, yedek yönetim kurulu üyeleri ise Volkan Gümüş, Halil İbrahim Uzuoğlu, Ayşen Kaya, Esra Konuk, Ömer Faruk Balamir, Cihan Bahadır Yaşar ve Remzi Aydın'dan oluştu.

DİVAN BAŞKANINA ÇİÇEK TAKDİMİ
İlk yönetim kurulu toplantısına Divan Başkanı Haşmet Belen de katıldı. Genel kurulda görev alan divan başkanı Belen'e teşekkür eden Tolga Ok, kendilerine çiçek takdiminde bulundu. Divan Başkanı Haşmet Belen de yeni yönetime başarı dileklerini iletirken, "Görev süreniz boyunca daha önce olduğu gibi odamızın geleceği için elinizden gelen her şeyi yapacağınıza inanıyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 22.02.2018 15:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37