banner55

İstanbul'dan gelip Kocaeli'de hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

İstanbul'dan gelip Kocaeli'de hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Kasım 2019 Salı 12:58
 İstanbul'dan gelip Kocaeli'de hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı
İstanbul'dan kiraladıkları otomobille Kocaeli'nin Körfez ilçesinden otomobil ve telefon çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

KOCAELİ (AA) - İstanbul'dan kiraladıkları otomobille Kocaeli'nin Körfez ilçesinden otomobil ve telefon çaldıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde bir apartmanın 2. katından 2 cep telefonuyla bir otomobilin çalındığı ihbarı üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri harekete geçti.

Bir süre sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, şüphelilerin İstanbul'dan kiralık araçla kente geldiklerini, otomobilin plakasını ve şüphelilerin kimliklerini belirledi. 

Operasyon düzenleyen ekipler, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde şüpheliler R.M. (19), H.E. (22) ve M.B'yi (19) gözaltına aldı. 

Benzer suçlardan kayıtları olduğu tespit edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

- Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin apartmanın 2. katına tırmanması, diğer şüphelinin de onlara gözcülük yapması yer alıyor.

Daha sonra balkondan 2 şüphelinin sarkarak inmesinin ardından söz konusu kişilerin, kiralık araçları ve çaldıkları otomobille bölgeden ayrılmaları görüntülere yansıyor. 

Son Güncelleme: 05.11.2019 13:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37