İSU artık cepte:İSU mobil uygulaması hizmete alındı

İSU artık cepte:İSU mobil uygulaması hizmete alındı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2018 Çarşamba 12:21
İSU artık cepte:İSU mobil uygulaması hizmete alındı

 
Kocaeli'de altyapı ve teknolojik yatırımlarda öncü kurum olan İSU Genel Müdürlüğü, iletişim alanında da abonelerine kolaylık sağlamak amacıyla İSU Mobil uygulamasını hizmete aldı. Aboneler, uygulama mağazaları üzerinden akıllı telefon ve tabletlere indirilen;İSU Mobil uygulaması ile birlikte farklı birçok uygulamadan da yararlanabilecek.

İSU Genel Müdürlüğü,  Kocaeli’ne sunduğu bütün hizmetlerde olduğu gibi  iletişim alanında da teknolojiden yararlanıyor. SCADA sistemi ile içme suyu  ve atık suyun kontrolünü elektronik olarak takip eden Kurum, işletmecilikte de İSUmatik gibi modern uygulamalar kullanarak hizmet serüvenine devam ediyor.

İSU Genel Müdürlüğü; iletişim araçlarının yoğun bir şekilde kullanıldığı günümüzde İSU Mobil uygulamasını abonelerinin hizmetine sundu. Aboneler, İSU Mobil uygulamasını akıllı telefon ve tabletlerine  uygulama mağazaları olan Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebileceklerdir.

Aboneler, İSU Mobil uygulaması aracılığıyla Kurum ile ilgili haberler, duyurular, baraj doluluk oranları gibi bilgilere erişebilecek; su kesintisi ve fatura bildirimleri alabilecek; arıza ihbar bildirimi ve takibi, abonelik açma/kapama başvurusu, fatura sorgulama ve kredi kartı ile fatura ödemeleri yapabileceklerdir.

İSU Mobil uygulamasına android kullanıcıları https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.org.isu.mobile linkinden, iOS kullanıcıları https://itunes.apple.com/tr/app/isu-mobil/id1370286993?l=tr&mt=8l linkinden erişim sağlayabilecekler. 


Son Güncelleme: 25.04.2018 12:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37