İSU bu yıl 250 milyon liralık yatırım yapacak

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İSU'yu ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2016 Cuma 11:11
İSU bu yıl 250 milyon liralık yatırım yapacak
İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kurumun 2015 yılında yaptığı ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı. Genel Müdür İlhan Bayram, İSU Genel Müdürlüğü olarak 2016 yılında 250 milyon TL yatırım gerçekleştireceklerini söyledi.
 
BAYRAM: 2016 YILINDA 250 MİLYON TL YATIRIM
Milletvekili İlyas Şeker beraberinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile birlikte İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Genel Müdür Bayram, Kurum olarak 2015 yılında 172 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini ve bu rakamın 40 milyon TL’sinin yağmursuyu ve dere ıslahı yatırımlarına gittiğini söyledi.  Dilovası ve Kullar Atıksu Arıtma Tesisleri, Laboratuvar, Hidro Elektrik Santralleri, İzmit Şebeke SCADA’sı gibi stratejik proje inşaatlarının sürdüğünü anlatan Genel Müdür Bayram, 2016 yılında 420 km altyapı inşaatı ile 250 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştireceklerini kaydetti.
 
ŞEKER: İSU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
İSU Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ve Planlama,Yatırım İnşaat Daire Başkanı Celal Doğan’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili İlyas Şeker de, İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı altyapı yatırımlarını yakından takip ettiğini söyledi. Kurumun uzman ve tecrübeli bir ekip tarafından yönetildiğini ifade eden İlyas Şeker, “İSU Genel Müdürlüğü, geçen 11 sene zarfında yaptığı altyapı yatırımları ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir kurumu durumunda. Geçmişte önemli yatırımlar gerçekleştirilerek problemler bir bir çözüldü. Bu başarı, yöneticilerin özverili ve uyumlu olmasının sonucudur. Kocaelililere modern ve çağdaş hizmet vermek için yatırımlarını sürdürüyor. Bilgi aldığımız bu yatırımları yerinde görmek isterim”diye konuştu. 
Son Güncelleme: 05.02.2016 12:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37