İSU'dan yeni bir hizmet: Depozito bedelleri PTT'den ödeniyor

İSU'dan yeni bir hizmet: Depozito bedelleri PTT'den ödeniyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ekim 2017 Cuma 22:50
 İSU'dan yeni bir hizmet: Depozito bedelleri PTT'den ödeniyor


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, sanayi şehri Kocaeli’nde 760 binin üzerinde abonesine çağdaş ve modern altyapı ile işletmecilik hizmetleri sunuyor. 
Yeni bir hizmeti uygulamaya alan İSU, çeşitli sebeplerle aboneliklerine son veren kişi ile kurum ve kuruluşlara depozito güvence bedellerini artık PTT şubelerinden ödemeye başladı. Yapılan uygulama ile birlikte depozito bedelleri, müracaata müteakip 3. günden sonra kişi ve kurumlara ödeniyor. 

İSU, ülkemizin en iyi şehir şebeke suyundan birisini abonelerine sunuyor ve yüzde 99 oranı ile atık suyu arıtarak çevreyi koruyor. İl genelindeki 12 ilçede Şube Müdürlükleri ile hizmet sunan İSU, buralarda bulunan veznelerini, yeni yerine taşınacak Karamürsel Şubesi hariç, bir süre önce kapatıp; bankalar, PTT ve özel fatura ödeme merkezleri gibi tahsilat kanallarına İsumatik cihazlarını ekleyerek tahsilat yelpazesini genişletti. 

İşletmecilik alanında da son teknoloji hizmetleri ile abonelerine önemli kolaylıklar sağlamakta olan kurum, PTT ile işbirliği yaparak abone güvence bedellerini PTT üzerinden ödemeye başladı. İlçe şube müdürlüklerinden veya internet sitesi üzerinden abonelik sözleşmelerine son verilmesinin ardından, İSU’ya vadesi geçmiş borçları olmayan abonelere, müracaata müteakip 3.günden sonra PTT şubelerinden depozito güvence bedelleri iade edilecek. 
Son Güncelleme: 27.10.2017 22:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37