İSUMATİK’ler Kocaeli genelinde devrede

İSUMATİK’ler Kocaeli genelinde devrede

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2017 Salı 14:09
İSUMATİK’ler Kocaeli genelinde devrede


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nde 750 bin abonesine sağlıklı içme suyu yanı sıra teknolojik yatırımlar ile modern ve çağdaş hizmetler sunuyor. Abonelerine fatura tahsilâtlarında birçok kolaylıklar sunan Kurum, son olarak otomatik ödeme vezneleri olan İSUMATİK’ler ile Kocaeli genelinde 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı. 

YENİLİKLERİN ÖNCÜ KURUMU
Ülkemizde teknolojik yenilikler ile yatırımların öncü kurumu olan İSU Genel Müdürlüğü, modern ve çağdaş işletmecilik alanında yatırımlarını sürdürüyor. 2004 yılından beri Kocaeli geneline hizmet veren Kurum, Kocaelililere sağlıklı içmesuyu ile atıksu, yağmursuyu altyapısı ile  atıksu ve içmesuyu arıtma tesisi hizmetleri sunuyor. Abonelerine modern işletmecilik hizmetleri de sunan Kurum, Şube Müdürlüklerinde bulunan vezneler, kurumun internet sitesi olan www.isu.gov.tr, PTT gişeleri, bankaların vezneleri ile internet bankacılığı, anlaşmalı ödeme noktaları ve havale yoluyla olmak üzere fatura ve borç tahsilâtlarını yapıyor. 

12 İLÇEDE İSUMATİK KURULDU
Onlarca İlden daha fazla abonesi bulunan İSU, abonelerine kolaylıklar sağlayacak ödeme noktasından bir yenisini daha uygulamaya aldı. Geçtiğimiz yıllarda Genel Müdürlük binasında tahsilât kiosku ile hizmet veren Kurum, uygulamayı geliştirerek il genelinde yaygınlaştırdı. İSU 12 İlçe Şube Müdürlüğü binasına konulan otomatik ödeme vezneleri olan İSUMATİK’ler, 7 gün 24 saat abonelerin hizmetine sunuldu. 

Aboneler, kredi kartı ve nakit para ile vadesi geçmişler de dahil olmak üzere dönemsel faturalar, taksitli borçlar, sicil numarasından yapılan genel, ceza, açma tahakkuk bedelleri, ilk abonelik ve sözleşme bedelleri gibi her türlü borç ve faturalarını ödeyebilecek. Ayrıca, Kandıra sahil bölgesinde uygulama başlanan Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) kullanan aboneler de sayaç kontörlerini İSUMATİK’lerin bulunduğu her yerden yükleyebilecekler. Abone ve Sicil numaraları yanı sıra barkod okuyucu ile girildiği İSUMATİK’lerde yapılan işlemlerde para üstü yanı sıra tahsilat makbuzu da veriliyor.  

GENEL MÜDÜR BAYRAM: HERŞEY ABONELERİMİZ İÇİN
Abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik hizmetleri sunduklarını ifade eden İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, yaptıkları hizmetler ile abonelerin memnuniyetinin her geçen gün arttığını söyledi. İl genelinde yaygınlaştırdıkları İSUMATİK’ler ile abonelere 7 gün 24 saat tahsilat hizmeti sunduklarını dile getiren İSU Genel Müdürü Bayram: 

Onlarca ilin nüfusundan daha çok aboneye hizmet veriyoruz. Teknoloji kullanımında da ülkemizde öncü bir kurumuz. Herşey insanlarımız için yaptığımız çalışmalara bir yenisi olan otomatik ödeme vezneleri olan İSUMATİK’leri uygulamaya aldık. İl genelindeki Şubelerimizde kurduğumuz İSUMATİK’ler ile abonelerimiz herhangi bir zaman sınırı olmadan faturalarını ve borçlarını ödeyebilecek. Abonelerin kısa bir süre içinde İSUMATİK’leri kullanmada yoğunluklarını gözlemledik. Uygulamanın abonelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  



Son Güncelleme: 25.04.2017 14:23
Anahtar Kelimeler:
Netflix
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37