İYİ Parti'den kan bağışı

İYİ Parti'den kan bağışı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Şubat 2018 Cuma 21:08
İYİ Parti'den kan bağışı


İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Türk Kızılayı Gebze Şubesi’yle birlikte Gebze kent meydanında kan bağışı kampanyası düzenledi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, ilçe yönetimiyle birlikte böyle bir karar aldıklarını, özellikle Kızılay’ın bu konuda oldukça ihtiyacı olduğunu bildiklerini ve bu yüzden böyle bir organizasyon yürüttüklerini ifade etti.

Acur, kan kampanyasının aynı zamanda sınır ötesinde  savaşan Türk Silahlı Kuvvetleri ve yaklaşan 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma tarihlerine yakın olmasının da özel önem taşıdığını söyledi.

Havanın oldukça soğuk olmasına rağmen, insanların yoğun katılım gösterdiği görüldü. İlk kan bağışını İlçe başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyelerinin vermesinin ardından, diğer vatandaşlar da kampanyaya ilgi gösterdiler. Kampanyaya İYİ Parti İl Yönetimi’nden Ahmet Yeşil’ de katıldı.

Nusret Acur, sadece kan bağışında bulunulmadığını, aynı zamanda bir çok vatandaşın, kök hücre için de kan verdiğini ve bu uygulamanın herkese yayılması gerekliliğini vurguladı. 

Son Güncelleme: 24.02.2018 00:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37