İzmit Belediyesi okullardaki Atatürk büstlerini yıkadı

İzmit Belediyesi okullardaki Atatürk büstlerini yıkadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Eylül 2019 Perşembe 20:27
 İzmit Belediyesi okullardaki Atatürk büstlerini yıkadı
  
İzmit Belediyesi, okul bahçelerinde bulunan Atatürk Büstlerini yıkayarak yeni döneme hazırlıyor. 
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda şehirdeki okulların bahçeleri ve Atatürk Büstleri yıkanarak, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. 

OKULLARDA YOĞUN ÇALIŞMA 

Yaz tatili boyunca okullarda yoğun bir çalışma yürüten İzmit Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri okullardaki çalışmalarını sürdürüyor. Okulların yollarından, kaldırımlarına, bahçe düzenlemelerinden bina içi çalışmalarına kadar yoğu mesai yürüten ekipler, son olarak okul bahçelerini ve Atatürk Büstleri yıkayarak bakımdan geçiriyor.
5 YIKAMA ARACI VE 15 PERSONELLE

5 yıkama aracı ve 15 personelle şehirdeki okul bahçelerinin ve Atatürk Büstlerinin neredeyse tamamının yıkandığını belirten belediyenin temizlik işleri müdürlüğü yetkilileri pazartesi gününe kadar tüm okullarında ki çalışmaların tamamlanacağını belirttiler.   Çalışmaları yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet de  “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla büyüyen evlatlarımıza hizmet etmek bizim için onurdur.  Okullarımıza desteğimiz eğitim öğretim dönemleri boyunca da devam edecek” diye konuştu.



Son Güncelleme: 05.09.2019 20:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37