banner55

İzmit Belediyesi'nden sokak hayvanlarına 150 kilo mama

İzmit Belediyesi'nden sokak hayvanlarına 150 kilo mama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2019 Cumartesi 10:13
 İzmit Belediyesi'nden sokak hayvanlarına 150 kilo mama

 

İzmit Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikle bir farkındalığa daha imza attı. 
İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü ve Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği işbirliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Umuttepe kampüsünde bulunan sokak hayvanları beslendi. 

150 KİLO MAMA 

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü iş birliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Umuttepe kampüsünde bulunan sokak hayvanları beslendi. 150 kilo kuru mamanın İzmit Belediyesi tarafından verildiği etkinliğe İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Eren, İzmit Belediyesi Koordinatörü Sercan Al, Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü Başkanı Cankut Kırca ve kulüp üyeleri katıldı.

HAYVAN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

Etkinlikte konuşan Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Eren, “Hepimiz evrenin parçasıyız. Hayvan haklarını insan haklarını koruduğumuz gibi sonuna kadar savunacağız. Öğrencilerimizin katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
HAYVANLARI KORUMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ

Ardından konuşan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler, “Öğrencilerimizin hayvanlara olan hassasiyeti için çok teşekkür ederim. Bizde hayvanları korumak adına İzmit Belediyesi olarak çalışıyoruz. Ayrıca İzmit Belediyesi ve başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerinde bulundu. 

İZMİT BELEDİYESİ BİZE ÖNCÜ OLDU

Umuttepe kampüsündeki hayvanların beslenmesinin ardından konuşan Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Başkanı Cankut Kırca, “İzmit Belediyesi bize öncü oldu. Belediyemize teşekkür ederiz. Umarız 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü farkındalığın oluşması adına yardımcı olur” dedi. 

İZMİT BELEDİYESİ FARKINI ORTAYA KOYUYOR

Kulüp üyelerinden Elifnur Sürel ise, “İzmit Belediyesi hayvanlarını koruma konusunda farkını ortaya koyuyor. Bu yüzden çok teşekkür ederiz. Ayrıca hayvanlarımız için hassasiyet oluşturulması gerekiyor. Çünkü onlar konuşamıyor, onlar bizden sadece ilgi, sevgi ve yemek istiyor. Onlara sahip çıkalım” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 05.10.2019 10:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37