Kadın görünümüyle, TIR sürücülerinin paralarını gasp ettiler

Gebze ve Körfez'de kadın görünümüyle, TIR sürücülerinin paralarını gasp ettiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ocak 2018 Perşembe 12:48
Kadın görünümüyle, TIR sürücülerinin paralarını gasp ettiler


Kocaeli'de, sarı peruk taktıktan sonra, kadın görünümüyle ilişki teklif ettikleri TIR sürücülerinin paralarını gasp ettikleri iddia edilen L.Ş. (31) ve B.C (25), polis tarafından yakalandı.

Gebze'de 28 Aralık'ta, Körfez'de ise 31 Aralık'ta TEM üzerindeki bir TIR otoparkında meydana gelen olaylarda, iddiaya göre, sarı peruk takıp kadın kılığına giren L.Ş. ve B.C., dinlenen sürücülerin yanına geldi. L.Ş. ve B.C., sürücülere ilişki teklifinde bulundu. Şüpheliler, ilişkiye girme bahanesiyle aldattıkları sürücülerin üzerinde bulunan para ve değerli eşyaları gasp edip, kaçtı.

Sürücülerin şikayeti üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamerası ve Plaka Takip Sistemi görüntülerini inceledi, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Benzer suçlardan 6 kaydı bulunan L.Ş. ve 15 kaydı bulunan B.C., İstanbul Pendik'te düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin, Körfez'de bir TIR sürücüsünün 2 bin 500 TL'sini, Gebze'de bir sürücünün 1000 TL'sini gasp ettiği belirlendi. L.Ş. ve B.C., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 11.01.2018 15:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37