Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu ilk toplantısını yaptı

Yerelde karşılaşılan sorunlar..

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2016 Çarşamba 10:34
Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu ilk toplantısını yaptı
İnşaat Mühendisleri Odası’nın önümüzdeki döneminde faaliyet yürütecek olan Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu ilk toplantısını birçok şubeden gelen kadın  üyelerin katılımıyla önceki gün Ankara’da yaptı.

İMO Genel Merkezi`nde yapılan toplantıya Kocaeli Şube Kadın Komisyonu temsilcilerinden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Tuba Pekdemir katıldı. 

Pekdemir, Kocaeli’de yapılan çalışmaları aktardı ve yerelde karşılaşılan sorunları paylaştı. Toplantıda şube kadın komisyonlarında yapılan çalışmalar aktarıldı. Kadın Komisyonu'nun gerekliliği ve mühendislik mesleği ve kadın ilişkisi üzerine tartışmalar yürütüldü. 

Kadınların sivil toplum kuruluşları içinde daha çok yer almalarının önemine dikkat çekilen toplantıda kadınların tek başına yapamadıkları pek çok şeyin örgütlenerek daha kolay ve daha iyi yapılabileceğine değinildi ve önümüzdeki günlerde 
Kadın Komisyonu'nun yürüteceği faaliyetler ve yapmak istediği çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Pekdemir yaptığı açıklamada, toplantının çok faydalı geçtiğini ve kadın mühendislerin örgütlenmesinin önemli olduğunun bir kez daha altının çizildiğini ifade etti. 
Son Güncelleme: 30.09.2016 23:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37