KAI Vakfı'ndan Hünkar Çayırı için teşekkür

KAI Vakfı'ndan Hünkar Çayırı için teşekkür

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Şubat 2018 Cuma 16:00
  KAI Vakfı'ndan Hünkar Çayırı için teşekkür


Kısa adı KAI Vakfı olan Kars Ardahan Iğdır Vakfı, uzun süredir bölge gündemini meşgul eden Hünkar Çayırı'nın tahsisi hakkında verilen iptal kararının ardından, bugün Hünkar Çayırı’nda kıldıkları namaz sonrası bir basın açıklaması yaptılar.

KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak tarafından yapılan basın açıklamasına Vakıf yöneticileri de katılım sağladı. Hünkar Çayırı'nda hep birlikte kılınan Cuma namazının ardından basın açıklaması yapan Başkan Irak, daha önce yaptıkları basın açıklamasının ve bölge halkının tepkisinin bu iptal kararında önemli rolü olduğunuda belirtti.

HÜNKAR ÇAYIRI'NA SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

KAI Vakfı Başkanı Irak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmak için ettiğimiz haklı mücadelede bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmadığını tekrar gösteren, Kocaeli'de her zaman doğru işlerin ve doğru hizmetlerin yanında olan, başta Başbakan Yardımcımız sayın Fikri Işık beyefendi olmak üzere, CHP Kocaeli Milletvekili sayın Tahsin Tarhan beyefendiye, muhalefet siyasi partilerimize,  Gebze Ticaret Odası Başkanı sayın Nail Çiler beyefendiye, gazeteci yazar sayın İsmail Kahraman beyefendiye, o gün bizleri yanlız bırakmayan STK başkanlarına, duyarlı vatandaşlarımıza ve her zaman bizlerin yanında olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

"HAK YERİNİ BULDU"
Haklı olduğumuz davamızı kazandık, hak yerini buldu. Milletin olan millete kalmıştır, hiç bir kurum veya kişilere tahsis edilmemiştir. Bu manada bu haklı mücadeleyi gören Erzincanlı Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, buradan Gebze Belediye Başkanımız sayın Adnan Köşker beyefendiye seslenmek istiyoruz, Fatih Otağı’na, düşünmüş olduğu ve projelerini gördüğümüz 62 dönüm üzerine yapılacak olan Fatih Panoramasını önümüzdeki yıl burada görmek istiyoruz.

Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. İnanıyoruz ki bir daha bizler burada protesto etmek için Cuma namazı kılmayacağız. Bu manada milletin menfaatlerine hizmet edenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 


Son Güncelleme: 02.02.2018 16:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37