banner55

Karabacak: Hep birlikte başardık

Karabacak: Hep birlikte başardık

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2018 Çarşamba 15:26
Karabacak: Hep birlikte başardık
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Abdülhamit Han Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte ilçede devam eden projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bayanların katıldığı programda proje çalışmalarının devam ettiği Abdülhamit Han Camii ve Külliyesi’nin ilçeye değer katacak önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Karabacak, Darıca’da her alanda çalışmaların sürdüğüne dikkat çekerek, "İlçemize kazandırdığımız her bir projede sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın katkısı olmuştur" dedi.

DARICA HER YÖNÜYLE ÖRNEK BİR ŞEHİR OLDU

Başkan Karabacak, göreve geldikleri günden itibaren ilçeye kazandırdıkları bir çok projeyle Darıca’nın çehresini değiştirdiklerini ifade ederken, devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak üç ayrı mahallede hizmete açtıkları mahalle konaklarının mahallelerde önemli bir eksikliği giderdiğini ifade eden Başkan Karabacak, "Restorasyonu tamamlanan ve Ak Partimizin seçim beyannamesinde yer alan Halk Kıraathanesi olarak hizmete açacağımız İskoliye Mektebi, Emek Mahallesi’nde 3500 m2 alanda yapımı devam eden ve iki ay içinde hizmete açacağımız Botanik Park, Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapımı devam eden ve yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı, yine önümüzdeki yaz aylarında halkımızın hizmetine açacağımız Bayramoğlu Balyanoz Koyu Projesi, yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ile birlikte seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözlerin önemli bir bölümünü sizlerle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Yine ilçemizin en önemli eksikliklerinden birisi olarak gördüğümüz Kapalı Pazar Yeri’nin Temel Atma törenini gerçekleştirdik, yıl sonuna kadar halkımızın hizmetine açacağız. Bizlere yaptığımız bu eserlerde destek olan tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. 


Son Güncelleme: 05.10.2018 14:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37