Karabacak zabıtaları unutmadı

Zabıta Haftası'nı kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2016 Çarşamba 15:17
Karabacak zabıtaları unutmadı
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 1-7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürü Yücel Arslan ve zabıta personelini ziyaret ederek, tüm personeli tebrik edip görevlerinde başarılar diledi.

Personelle bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Karabacak, Zabıta Müdürlüğü’nün belediye ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek “Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 190. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Zabıta Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana sürekli vatandaşlarla iç içe ve onların hizmetindedir. 

Yaklaşan bayram dolayısıyla da yoğun bir şekilde halkımızın bayramı en iyi şartlarda geçirmesi adına çalışmalarınızı sürdürdüğünüzü görüyorum. Halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveri ve fedakarca hizmet veren Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" diyerek Zabıta Haftası’nı kutladı. 
Son Güncelleme: 08.09.2016 00:33
Anahtar Kelimeler:
VodafoneFreeZone
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37