Karabacak'tan Anneler Günü mesajı

Karabacak'tan Anneler Günü mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mayıs 2018 Pazar 17:18
Karabacak'tan Anneler Günü mesajı


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Karabacak mesajında anneliğin dünyanın en güzel ve anlamlı duygusu olduğunu vurgu yaparak, "Sevgi, şefkat ve merhametiyle hayatımızın en önemli varlıkları olan ve her daim yanımızda olan annelerimize çok şey borçluyuz. Gerek dinimizde ve gerekse bizim geleneklerimizde, anne en önemli değerlerimiz olarak öne çıkmaktadır. Annelerimiz yılın sadece bir günü değil 365 gün kalplerimizde yer edinmiştir. 

Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her alanında bizlere önemli bir güç katan, Kurtuluş Savaşı’nda cephede, Cumhuriyetin kuruluş yıllarında kara tahta başında, evinde çocuklarının gelişiminde başrolü oynayan cefakar annelerimizin haklarını ödemek imkansızdır. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizin mekanı cennet olsun diyor, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice güzel günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 13.05.2018 17:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37