Karaosmanoğlu, Gebze'de personelle bayramlaştı

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde personelin bayramını kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2016 Pazar 10:57
Karaosmanoğlu, Gebze'de personelle bayramlaştı
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Büyükşehir personeliyle bayramlaştı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Gebze Büyükşehir personeli ve saha da çalışan birimlerle bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz çok büyük bir aileyiz. Halkımızın onurlu ve daha yaşanabilir kentte yaşaması için hep beraber hizmetler yapıyoruz” dedi.
 
HAYATA POZİTİF VE OLUMLU BAKACAĞIZ
Bizim inancımızda ve medeniyetimizde halkına hizmetkâr olmak vardır diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir. Bu kadroda çalışan her personelimiz inanıyorum ki bu anlayışla çalışmaktadır. Bizler için bütün çalışanlarımız değerlidir. Gebze ve bu bölgemiz ülkemizin üretim merkezidir.  Daha güzel yollar, kavşaklar, sahiller, altyapı, üst yapı ve sosyal hizmetler yapmak için çaba sarf ediyoruz. Hayata pozitif ve olumlu bakarak halkımıza hizmet edeceğiz. Asla karamsar olmayacak, hizmet etmeye ve başarmaya inanacağız” diye konuştu.
 
DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE MİLLETİMİZLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kendileri bu ülkenin önünü açtı. Şehirler başta olmak üzere, ekonomi ve sağlık alanı başta olmak üzere devletin bütün sistemlerinde gelişme kaydedildi. Bunun yanı sıra mazlum halklara da umut olduk. Ancak batı medeniyetinin bundan rahatsız olduğunu da gördük. Gittikleri yerlerde eser yapmayan ve bırakmayanlar, ülkemizin gelişimine kıskançlık gösterdiler. Bilmeliyiz ki milletimiz zelil bir hayat yaşamaya mahkûm edilemeyecektir. Daha güçlü bir Türkiye milletimizle gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.
 
“BÜTÜN İNSANLIĞIN HUZURU VE KALKINMASI İÇİN DUA EDELİM”
Çalışanlarından görevlerine büyük inançla ve ilk günkü gibi devam etmelerini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu inanç sizlere her zaman rehber olmalıdır. Unutmayın ki vatandaşımızın duası en büyük zenginliğimizdir. Sizlerden gazilerimizi, şehit yakınlarımızı, engellilerimizi, yetimleri, garipleri ve aile büyüklerimizi ziyaret etmenizi istiyorum. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bütün insanlığın huzur bulması ve kalkınması için dua edelim” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu, personelle tek tek bayramlaştı.
  


Son Güncelleme: 13.09.2016 14:08
Anahtar Kelimeler:
SodexoSodexo Cep POS
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37