banner55

Karaosmanoğlu: Metro projemiz, şehrimize çok yakışacak

Karaosmanoğlu: Metro projemiz, şehrimize çok yakışacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 19:29
 Karaosmanoğlu: Metro projemiz, şehrimize çok yakışacak

Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra eğitim camiasının üyeleriyle olan buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi, Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ali Temizel ile Aile Birliği Yönetimi, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Uslu’nun yanı sıra Okul Aile Birliği yönetimini makamında kabul etti. 

Görüşmelerde tarımdan eğitime birçok başlığın ele alındığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli her yönüyle Türkiye’ye model olmuş bir kenttir. 2004 yılından itibaren kentimizde insanımızın taleplerine cevap vermek için büyük bir çalışmayı ortaya koyduk" açıklamasını yaptı.

BİZİM TEK GAYEMİZ VAR İNSANIMIZIN MUTLU OLMASI

Kocaeli’nin hem üniversite şehri olması hem de giderek artan cazibesi dolasıyla nüfusu da giderek katlanan bir kent olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, tarımın ve eğitimin çok önemli başlıklar olduğun ziyaretlerde özellikle vurguladı. 

Kocaeli’nde verilen tüm hizmetlerin vatandaşların daha rahat, daha konforlu ve daha yaşanabilir bir şehirde yaşaması için çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim tek gayemiz var insanımızın mutlu olması. Bunun için tarıma ve hayvancılığa olan desteklerimizi her daim artırdık. Eğitime destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki bu iki alan asla ihmale gelmemelidir” şeklinde konuştu.

KENT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAZANIM OLACAK 

Gebze bölgesinde Metro projesine başladıklarını da söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesinde hizmet verecek Metro projemiz, şehrimize çok yakışacak. Kent için çok önemli bir kazanım olacak bu proje her bakımdan Gebze bölgemizin trafik yükünü de azaltacak" diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği destek için teşekkürlerle sona erdi. 
Son Güncelleme: 17.02.2019 22:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37