Karaosmanoğlu: Plansız bir karış yerimiz kalmadı

Karaosmanoğlu: Plansız bir karış yerimiz kalmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2018 Salı 15:43
 Karaosmanoğlu: Plansız bir karış yerimiz kalmadı


KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Akçaray Tramvay" projesinin, Kocaeli Stadyumu'na kadar uzatılacağı bildirildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, toplu ulaşım noktasında hayata geçirdikleri Akçaray'ın, önemli bir hizmet olduğunu vurguladı.

Akçaray'ın vatandaşlar tarafından tercih edildiğini belirten Karaosamanoğlu, tramvay hattını uzatarak, daha çok vatandaşın kullanımını sağlayacaklarını belirtti.

Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:

Bu konuda Kuruçeşme'ye doğru uzanan Akçaray'ın, Alikahya bölgesinde yer alan Kocaeli Stadyumu'na uzatılması için proje çalışmasına başladık.

Müteahhit firma Gebze bölgemizdeki metro projemizin inşa çalışmasına hazırlıklarını tamamlayarak başladı.

Darıca'dan organize sanayi bölgelerine ulaşacak metromuz ulaşımda çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Her yıl 50 bin insan şehrimize göç ediyor. Bu kentimize göç eden nüfusun tüm ihtiyaçlarına cevap verildi. Kentimizde tüm hizmetleri bütün olarak ele aldık.

2007 yılında plansız bir karış yerimiz kalmadı. Özellikle o dönem İmar Komisyonu Başkanımız olan İlyas Şeker bu konuda yoğun bir mesai harcadı. 


Son Güncelleme: 02.10.2018 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37