Kartepe 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor

Kartepe 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Kasım 2016 Çarşamba 12:46
Kartepe 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor
Kartepe Belediyesi, 'Şimdi Kartepe Zamanı' adlı ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları devam ediyor. Bu yıl 3'cüsü düzenlenen 'Ulusal Fotoğraf Yarışması' için yarışmacılar 22 Kasım 2016 tarihine kadar Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) adresinden online başvuru yapabilecek.

Kartepe Belediyesi her geçen yıl büyük ilgi gören Ulusal Fotoğraf Yarışması ile fotoğraf sanatının belgesellik gücünü kullanarak, ilçe sınırları genelindeki mahallelerinin doğal, tarihi, turistik, kültürel güzelliklerinin tanıtımını sağlamayı ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 'Şimdi Kartepe Zamanı' adı ile bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Ulusal Fotoğraf Yarışması TFSF yarışma takvimi içerisindeki yerini aldı. Fotoğraf severler tarafından yoğun ilgi gören yarışmaya şu ana kadar 113 fotoğraf sanatçısı 343 adet fotoğrafla başvuru yaptı.

Katılımcılar, Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenecek fotoğraf yarışması ile ilgili yarışma şartnamesine Kartepe Belediyesi’nin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu internet sitesinden ulaşabilirler.

Kartepe Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2016 için başvurular 22 Kasım Gününe kadar TFSF’nin http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresinden online olarak yapılabilecek. Seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınacak online başvurular için, her katılımcının 4 adet renkli veya siyah beyaz fotoğraf ile katılması gerekiyor.

İlgililer yarışma sekretaryalığını yapan Halit Koç ile 0.262 353 38 69 nolu telefon numarasından detaylı bilgi alacakları gibi şartnameyi Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Sapanca Yolu Kavşağı Ataevler Mahallesi Ataevler Kültür Merkezi Kartepe Kocaeli adresinden de temin edebilirler.

Başvuruları ve eserleri değerlendirmek için seçici kurulun 27  Kasım 2016 tarihinde toplanacağı yarışma amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlere açık. Birincilik ödülü 5.000 TL, ikincilik ödülü 3.000 TL, üçüncülük ödülü 2.000 TL, 3 adet mansiyon 1.000 TL, sergilenmeye değer en fazla 41 eser de 250 TL sergileme ödülü ile ödüllendirilecek yarışmaya online başvurular 22 Kasım’a kadar alınacak. 
Son Güncelleme: 16.11.2016 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37