banner55

Kartepe planları onaylandı

Kartepe planları onaylandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2017 Çarşamba 21:24
 Kartepe planları onaylandı


Kartepe ilçesinin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Kartepe Genel Plan Revizyonu çalışmalarında önemli bir aşama kaydedildi. 

Kartepe Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kartepe Genel Plan Revizyonu kapsamında hazırlanan 1/50000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları 2. Askı süreci sonrası önceki gün en son toplanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Planlar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından onaylanarak kesinleşti.

Kartepe Belediyesi yetkilileri, onaylanan Nazım İmar Planları kararları doğrultusunda hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planları ise Kartepe Belediye Meclisi Mart ayı meclis gündemine alınarak görüşülecek. Bu sayede Kartepe ilçesinin tüm sınırları içerisinde güncellenen kurum görüşleri, yapılan ve yapılacak projeler nazım imar planlarına aktarılacak.

ÜZÜLMEZ: KARTEPE MODERN TURİZM KENTİ OLACAK
Geleceğin Kartepe’sini inşa etmek, Kartepelilere daha nitelikli ve efektif bir yaşam alanı sunmak hedefiyle onay sürecinin sonuna gelindiği ve hemşehrileri adına büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kartepemiz sahip olduğu özellikleriyle işlenecek bir elmas madeni gibi. Bizler de Büyükşehir Belediyemizin de katkıları ile işlevselliği, kent estetiğini, modern şehircilik anlayışını ve bilimsel şehir plancılığını da göz önünde bulundurarak hazırladığımız planlar onaylandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 22.02.2017 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37