Katil koca 3 yıl sonra İran'da yakalandı

Katil koca 3 yıl sonra İran'da yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mayıs 2017 Cumartesi 20:38
 Katil koca 3 yıl sonra İran'da yakalandı

İZMİT'te, karısını öldürmesi nedeniyle 16 yıl cezaevinde hapis yatan, cezaevinden çıktıktan sonra 5 bin lira başlık parası vererek evlendiği 3 çocuğunun annesi 27 yaşındaki Ayşe Hakan'ı öldürdükten sonra kayıplara karışan 67 yaşındaki Abdulhadi Hakan, İran'da yakalandı. Abdulhadi Hakan'ın Türkiye'ye iade edilmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

10 Temmuz 2014 tarihinde, İzmit'e bağlı Akmeşe Mecidiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda Abdulhadi Hakan, eşi Ayşe Hakan'ı balta ile vurarak yaraladı. Ayşe Hakan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Abdulhadi Hakan kayıplara karıştı. 

Abdulhadi Hakan'ın daha önce 4 evlilik yaptığı, ilk eşini öldürmesi nedeniyle 16 yıl cezaevinde yattığı, cezaevinden arkadaşı olan kişinin kız kardeşi olan Ayşe Hakan ile 5 bin lira başlık parası vererek evlendiği belirlendi. Yurt dışına kaçtığı belirlenen Abdulhadi Hakan'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı. Abdulhaki Hakan'ın İran'da yakalandığı belirtilirken, Türkiye'ye iade edilmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 13.05.2017 20:45
Anahtar Kelimeler:
SakaryaşehitHalil Demir
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37