banner55

KEDFE'de görevler belli oldu

KEDFE'de görevler belli oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Kasım 2019 Pazartesi 19:08
   KEDFE'de görevler belli oldu

Tekin Dursun başkanlığında güven tazeleyerek yeni döneme merhaba diyen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nda (KEDFE) görev dağılımı yapıldı.
 
KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında il, ilçe ve köy dernek başkanlarının konuk eden KEDFE yönetimi, kongre sonrasında Dadaşlar’ı teşekkür yemeğinde buluşturdu. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin tanışma toplantısında bir araya gelen Erzurum ailesi, yeni dönem öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

DURSUN’DAN DERNEK BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Kongre sonrasında ilk toplantısını gerçekleştiren KEDFE Başkanı Tekin Dursun, tüm dernek başkanlarına ve Erzurum camiasına teşekkür ederek, yeni dönemde Erzurumlular’ı çok daha iyi bir şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.
 
Dursun yaptığı konuşmada, “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Allah’ımıza şükürler olsun ki her daim gıpta ile bakılan bir aile oldu. Geçmiş dönemde yaşadığımız kırgınlıkları ve küskünlükleri bırakarak, eğer bir sorunumuz varsa kendi içimizde konuşarak çözmeliyiz. 
Doğruyu kendi içimizde konuşarak bulalım. Hepimizin kaderini aynı. Her birimiz Erzurum için bir aradayız. Bu zamana dek toplumumuza faydalı güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Bu nedenle büyük fotoğrafa bakmamız gerekiyor. Bizi bir kez daha bu göreve layık gören sizlere bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
DURSUN: KEDFE’NİN ÇITASINI 
BİRLİKTE YÜKSELTELİM

Hedeflerinin KEDFE’nin yükselen çıtasını daha da yukarıya çekmek olduğunun altını çizen Başkan Dursun, yeni yönetim kurulu üyelerinin güçlerine güç katacağına inandığını ifade etti. 
Amaçlarının bir ve beraber olarak, Kocaeli’deki Erzurumlular’ı çok daha iyi şartlar altında temsil etmek olduğunu belirten Başkan Dursun, “İnşallah hep beraber çok daha güzel işlere imza atacağız. KEDFE olarak çok iyi bir ivme yakaladık. Sizleri desteğiyle Dadaşlar’a yakışan bir profil çizmeye devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2019 19:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37