Kızılay, Anneler Günü'nde Suriyeli yetimleri yalnız bırakmadı

Kızılay, Anneler Günü'nde Suriyeli yetimleri yalnız bırakmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mayıs 2017 Salı 10:43
 Kızılay, Anneler Günü'nde Suriyeli yetimleri yalnız bırakmadı

Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan halka yardımlarını sürdüren Kızılay, bölgede bulunan yetimhanelere, gıda kolisi, süt ve bisküvi dağıttı.

Suriye’de çatışmaların başladığı günden itibaren insani yardım çalışmalarını sürdüren Kızılay, Anneler Günü nedeniyle Suriyeli yetimleri ziyaret etti.. Özellikle kadın, çocuk ve yaşlıların barındığı yetimhanelerdeki Suriyelilere yardım elini uzatan Kızılay, gıda kolisi, süt ve bisküvi kolileri dağıttı.

Alriyahalmursale, Nabiulhayr, Beyan, Muşrif, Hz. Ayşe Müminlerin Annesi ve Hamed El Ammar Yetimhanelerindeki çocuklar, Kızılay yetkililerinin dağıttığı süt ve bisküvileri sevinçle karşıladı.

Yardım malzemelerinin dağıtımı sırasında Dar Hassen Bölgesi'nde inşa edilecek 1000 kalıcı konutun yapılacağı arsayı da inceleyen Kızılay ekipleri, İdlib’e mülteci akınının sürdüğünü de belirtti. En son Şam'ın Barze bölgesinden aralarında özellikle kadın ve çocukların bulunduğu yaklaşık bin mültecinin daha İdlib’e geldiğini kaydeden Kızılay yetkilileri, bu kişilerin acil insani ihtiyaçlarını karşıladı.

 
Son Güncelleme: 16.05.2017 10:50
Anahtar Kelimeler:
Türk TelekomPilot
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37