banner55

SGK Sorgulama Sayfası İle Hizmet Dökümü, Prim Gün Sayısı ve SGK Borç Öğrenme Gibi Bir Çok İşlem Gerçekleştirilebilir

SGK sorgulama işlemini ve her türlü bilgiyi e devlet sitesi üzerinden güvenle sorgulayabilirsiniz. Milyonlarca insan merak ettiği soruların cevabını öğrenmek için turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilmektedir.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ekim 2016 Cuma 15:29
SGK Sorgulama Sayfası İle Hizmet Dökümü, Prim Gün Sayısı ve SGK Borç Öğrenme Gibi Bir Çok İşlem Gerçekleştirilebilir


Milyonlarca insanın en önemli merak konusu olan ilaç kullanımı, muayene katılım payı, tedavi bilgileri ve SPAS müstehaklık sorgulama işlemlerinin nereden yapılacağı hala kafa karışıklıklarına neden olmaktadır.

Bu sorunun cevabı aslında tek bir adreste yer almaktadır. SGK sorgulama işlemini ve her türlü bilgiyi e devlet sitesi üzerinden güvenle sorgulayabilirsiniz. Milyonlarca insan merak ettiği soruların cevabını öğrenmek için turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilmektedir. SGK hizmetlerine ulaşmak istediğinizde, her zaman akıllı telefon ve tabletlerden giriş yapabilirsiniz.

SGK sistemleri konusunda gerekli olan her türlü bilgiyi alabileceğiniz bu portalda, birçok işlemi de yapabilirsiniz.

SGK Sayfasından Neler Öğrenebilirsiniz?

SGK sayfasından emeklilik ve sigorta primlerinizi, tedavi bilgilerinizi en iyi şekilde sorgulayabilirsiniz. Özellikle ilaç kullanım süresi sorgulama ve gözlük hakkı sorgulama işlerini en iyi şekilde yapabilirsiniz. SGK sistemindeki tüm gereksinimleri en iyi şekilde karşılamanız için online olarak sistemi takip edebilirsiniz.

Sisteme Nasıl Girebilirsiniz?

Sisteme giriş yapmak için internet bankacılığı şifreleriniz, e devlet şifrenizi yada http://www.sgkservisi.com/ kullanabilirsiniz. Postanelerden edinebileceğiniz e devlet şifresi sayesinde kolayca sisteme girip, merak ettiğiniz yasal konular hakkında hakkınızdaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 29.12.2016 00:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37