Kocaeli İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde YEŞİL MASA uygulaması

Vatandaşlara direk hizmet

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ekim 2016 Perşembe 20:54
Kocaeli İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde YEŞİL MASA uygulaması
Kocaeli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde Yeşil Masa uygulaması hayata geçti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın talimatıyla hayata geçirilen Yeşil Masa uygulamasıyla artık vatandaşlar gerek bitkisel, gerek hayvansal, gerekse gıda konularında direk konu sorumlusu teknik elemanlarla irtibat halinde olabilecekler. Yeşil Masa bu konuda köprü vazifesini yerine getirecek.

Yeşil Masa uygulamasıyla Tarım il Müdürlükleri’ne gelen vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin online ortamda toplanması ve bunlara hızlı ve etkili bir şekilde cevap gönderilmesini amaçlamakta. 

yesilmasa.tarim.gov.tr adresini açan vatandaş yeni bir başvuru oluşturabilir ya da daha önce kaydettiği başvurusunun durumunu sorgulayabilir. Vatandaş başvuru yaparken kimlik ve iletişim bilgileri, başvurusunun konusu ve açıklama yazarak başvurusunu gönderir. 

Sorgulama ekranında kimlik bilgilerini girerek başvurularına ulaşabilir. Yeşil Masa sorumlusu cevap yazarak istekleri, vatandaşa başvuru esnasında belirtilen iletişim seçeneğine göre gönderilir.

Ayrıca Yeşil Masa uygulamasıyla vatandaşlar telefon aracılığı ile veya kuruma bizzat başvuruda bulanarak talep, öneri ve şikayetlerini Yeşil Masa'da görevli personele iletecek, görevli uzman personel tarafından alınan talepler il ve ilçelerdeki konu uzmanlarına iletilecek ve en geç 5 iş günü içerisinde talep sahibine geri bildirimde bulunulacak.

Kurum Adresi: Kocaeli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ovacık Mah. Burçak Sok. No:15 Başiskele / KOCAELİ
Yeşil Masa İrtibat Tel No:0.262 312 13 00 (3 Hat) Dahili 231
On-line Başvuru: yesilmasa.tarim.gov.tr 
Son Güncelleme: 14.10.2016 00:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37