banner55

Kocaeli Türk Ocakları’nda yönetim değişti

Kocaeli Türk Ocakları’nda yönetim değişti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Nisan 2019 Salı 13:57
 Kocaeli Türk Ocakları’nda yönetim değişti

23 Nisan Ulusal egemenlik çocuk bayramı vesilesi ile Türk Ocakları Kocaeli Şube yönetimi çocuklara teslim edildi.

Devir teslim töreninde Ocak Başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Yıldızdoğan, Sezin Türkkal, Emel Koçoğlu, Mustafa Arha, Taner Çetinkaya ve Şenol Karamus hazır bulundu. 
Kartepe Rabak İlkokulu 3-B sınıfından Başkan Halil İbrahim Uzan ve yönetim kurulu, Ocak Başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyelerinden görevi devraldı.

Devir teslimin ardından basın açıklaması yapan Başkan Halil İbrahim Uzan yaptığı açıklamada “Saygıdeğer basın mensupları ve aziz Türk Ocaklılar, bilindiği üzere yönetimin çocuklara devri ilk olarak 23 Nisan 1929 da Türk Ocakları’nda yapıldıktan sonra gelenek haline getirildi. 

Bizler Türk Ocaklı çocuklar olarak bu günü bize armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve ayrıca bütün şehitlerimize şükranlarımızı sunuyor, yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizi yönetenlerden de andımızın okullarımızda yeniden okutulmasını istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun Bizim de varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerine yer verdi.


Son Güncelleme: 23.04.2019 14:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37