banner55

Kocaeli'nde doğan kızına Zeynep ismini verdi

Kocaeli'nde doğan kızına Zeynep ismini verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2018 Cuma 13:34
Kocaeli'nde doğan kızına Zeynep ismini verdi


Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim hayatını sürdüren Bangladeşli misafir öğrenci Jahidul İslam'ın kızı Zeynep, dünyaya gözünü Kocaeli'de açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı üniversite eğitimi gören misafir öğrencilere hizmet veren Uluslararası Öğrenciler Birimi, Kocaeli Üniversitesi’nde Gazetecilik üzerine doktora yapan Bangladeşli Jahidul İslam’ı yeni doğan kız çocuğu için hastanede ziyaret ederek, tebrik etti. İkinciye baba olma heyecanını yaşayan Jahidul İslam, "Her zaman yanımızda olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve tüm desteklerinden dolayı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK


Hastane ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren misafir öğrenci Jahidul İslam, "Yaklaşık 3 yıldır Türkiye’deyim. Burası benim ikinci vatanım. Kocaeli’de misafir öğrenciler için yapılan çalışmalar tüm dünyaya örnek oluyor. Burada kız çocuğumun doğumunda bize maddi ve manevi yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi mutluluğumuza ortak oldu. Sadece iyi günümüzde yanımızda olmayan Büyükşehir Belediyesi cenazelerimizde bile bizleri yalnız bırakmıyor" dedi.

BENGALCE'YE ÇEVİRİYORUM


Devamında konuşan Jahidul İslam, "Ben Kocaeli Üniversitesi’nde Gazetecilik Bölümü üzerine doktora yapıyorum. Okulum dolayısıyla eşim ve çocuğum ile hayatımı Kocaeli’de sürdürüyorum. Beni Türkiye’ye bağlayan en büyük nedenlerden bir tanesi şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan… Dünya liderimiz Erdoğan ile ilgili haberleri Bengalce diline çevirip, Bangladeş’te ulusal televizyonlara ve gazetelere gönderiyorum" dedi.

ADINI ZEYNEP KOYDU


İkinciye baba olmanın mutluğunu yaşayan Bangladeşli İslam ailesi yeni doğan kızlarının ismini Zeynep koydu. 


Son Güncelleme: 15.10.2018 10:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37