KOÇGED, Kırım Türkleri'ni ziyaret etti

KOÇGED, Kırım Türkleri'ni ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2018 Salı 14:13
 KOÇGED, Kırım Türkleri'ni ziyaret etti


Kocaeli Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği (KOÇGED) Başkanı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Kırım Türkleri Derneği'ni ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Çetinkaya, yapılabilecek ortak projeler hakkında görüştü.

Kırım Türkleri Derneği binasında gerçekleşen ziyarette Çetinkaya, çocuklar için yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, Kırım Türkleri Derneği Başkanı Şerife Orak'da yeni dönem programı ve Kırım’da yaşanan işgali anlattı.

ŞERİFE ORAK: KOÇGED BİZİM İÇİN AYRI BİR YERDE

Gebze’de bir bayan başkan daha olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırım Türkleri Derneği Başkanı Şerife Orak, "Çok değerli bir bayan arkadaşımızın başında başkan olarak bulunduğu bir derneğin, hem de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gelişimleri ve eğitimlerini kendisine dert edindiği bu ziyaret bizleri son derece memnun etti. Biz de Kırım Türkleri Derneği olarak yapılacak olan tüm çalışmalarda ortak çalışmaktan son derece memnuniyet duyarız. 

Ortak noktamız geleceğimiz olan çocuklarımız. Kitlelere yön verecek olan halk nazarında daha fazla etki sahibi derneklerin yönetimlerinde ve başkanlarının bayan olmasının gerektiği kanaatindeyiz. Bu anlamda KOÇGED bizim için ayrı bir yerdedir" dedi.


ÇETİNKAYA: BU ZOR DÖNEMİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

KOÇGED Başkanı Çetinkaya ise yaptığı konuşmada, "Kırım Türkleri Derneği'nin bir bayan başkan tarafından yönetilmesinden çok mutluyum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumda dernekler olarak çocuklarımızın, kadınlarımızın ve dar gelirli ailelerimizin yanında olmak bizim  sorumluluğumuzdur. Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz ancak bu zorlukların üstesinden birlikte ve dayanışma içinde kalkabiliriz. Kırım'da yaşanan işgal durumunun bir an önce son bulmasını ve Kırım Türkleri'nin kendi vatanında işgal öncesindeki gibi yaşamalarını temenni ediyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 02.10.2018 15:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37