Köylüye destek için muhtarlara gittiler

Köylüye destek için muhtarlara gittiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Kasım 2019 Cumartesi 19:59
  Köylüye destek için muhtarlara gittiler

 

İzmit Belediyesi’nin köy muhtarlarına yapmış oldu ziyaretler Balören, Gökçeören ve Hakkaniye Köyü ile devam etti. 

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü muhtarlık ziyaretleri kapsamında Kırsal Hizmetler Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu, Veteriner Hekim Gökhan Kılıç ve Makine Mühendisi Muhammet Kaldırım ile  Balören Köyü Muhtarı Ahmet Demir’i, Gökçeören Köyü Muhtarı Mehmet Ali Kaya’yı ve Hakkaniye Köyü Muhtarı Nihat Sarı’yı ziyaret ederek köylerde yapılabilecekleri görüştü.
ZİYARETLER DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK

Yapılan ziyaretlerde muhtarlar ile köylerde yaşayan vatandaşların yeni dönemde İzmit Belediyesi’nden tarım ve hayvancılık konularında beklentileri görüşüldü. Yapılması düşünülen projeler ve köyde yaşayan vatandaşlar ile İzmit Belediyesi’nin birlikte çalışma olanakları değerlendirildi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ise muhtar ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceği ifade edildi.
BAŞKAN HÜRRİYET VERDİĞİ ÖNEMİ BİZE HİSSETTİRDİ 

Ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını ifade eden köy muhtarları ise yeni dönemde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tarıma ve hayvancılığa verdiği önemi hissettiklerini belirterek yapılacak yeni projelerle birlikte köy halkının kalkınacağına inandıklarını ifade ettiler. 

Son Güncelleme: 02.11.2019 20:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37