banner55

Kâr payı vaadiyle 37 milyon liralık vurgun yaptı

Kâr payı vaadiyle 37 milyon liralık vurgun yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ağustos 2017 Perşembe 14:58
  Kâr payı vaadiyle 37 milyon liralık vurgun yaptı

 


İZMİR'de
kurduğu reklamcılık şirketi aracılığıyla, internet üzerinden 'Kar payı vereceğim' diyerek üye yaptığı 30 bin kişiyi yaklaşık 37 milyon lira dolandırdığı öne sürülen 23 yaşındaki Zeynel Okan B. İstanbul'da yakalandı.

Zeynel Okan B., İzmir'de internet reklamcılığı amacıyla bir şirket kurdu. İnternet üzerinden 30 bin kişiyi üye yapan ve 'Kar payı vereceğim' diyerek üyelerden yaklaşık 37 milyon lira toplayan Zeynel Okan B. ortadan kayboldu. Eskişehir'de oturduğu belirlenen ve Eskişehir'de de çok sayıda kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı öne sürülen Zeynel Okan B.'yi yakalamak için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada Zeynel Okan B.'nin, şirketin bankada bulunan paralarını önce kız arkadaşı ile birinci ve ikinci derecede yakınlarının banka hesaplarına havale yaptığı, daha sonra bu paraları alıp İstanbul'a kaçtığı belirlendi. 

TUTUKLANDI 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kendisine ve İstanbul'daki arkadaşlarına lüks araçlar ile rezidans daireler satın alan Zeynel Okan B.'yi İstanbul'da yakaladı. Eskişehir'e getirilen Zeynel Okan B. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 17.08.2017 15:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37