Lise öğrencisini taciz eden kişi kameralar sayesinde yakalandı

Lise öğrencisini taciz eden kişi kameralar sayesinde yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Kasım 2016 Cumartesi 21:00
Lise öğrencisini taciz eden kişi kameralar sayesinde yakalandı
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde liseli kız öğrenciyi elle taciz eden kişiyi yakalamak için güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kameralarda otomatik para çekme makinesinden para çektiği görülen kişinin, para çektiği zaman bankaya bildirilerek, tacizcinin kimliği tespit edildi. Yakalanan 22 yaşındaki E.T. tutuklandı.

Yaklaşık 15 gün önce, Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde lise öğrencisi kız okuldan çıktıktan sonra evine doğru yürürken yanına yanaşan bir kişi, elle tacizde bulunarak kaçtı. Öğrenci ve ailesinin şikayeti üzerine polis tacizciyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Caddede bulunan tüm kameraların kayıtları incelenmeye alındı. Lise öğrencisini taciz eden kişinin bir bankaya ait otomatik para makinesinden para çektiği görüldü. Polis paranın çekildiği saati ve tarihi bankaya bildirdi. Banka ile yapılan yazışmaların ardından lise öğrencisini taciz eden kişinin kimliği ve adresi tespit edildi.

Polisin yaptığı baskınla E.T. yakalandı. E.T.'nin 2,5 yıl önce de yine Körfez'de benzeri bir suça karıştığı ve ertelenmiş cezasının bulunduğu belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 26.11.2016 21:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37