Medical Park Gebze Hastanesi Hasta Hakları gününü kutladı

Hastanede yatan hasta ve misafirleri kutladılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ekim 2016 Perşembe 19:19
Medical Park Gebze Hastanesi Hasta Hakları gününü kutladı
Deneyimli, başarılı hekim kadrosuyla, tıbbi altyapısıyla Gebze’de 6 yıldır hizmet vermeye devam eden Medical Park Gebze Hastanesi, Hasta Hakları Gününü hastanede yatan ve ayaktan hizmet alan hasta ve misafirleri ile kutladı.


Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Abdullah Erdal İbanoğlu, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Esra Adıgüzel, Hasta Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Şaduman Keskin, Yatan Misafir Hizmetleri Sorumlusu Pınar Karaca, Otelcilik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Akan Kılıç ve Hasta İletişim Birimi Müdür Yardımcısı Büşra Argın Hasta Hakları gününü hastanede bulunan tüm poliklinik ve yatan hastaları ziyaret edip, ikramlar dağıtarak kutladılar.

Hastaların en doğal hakkı olan sağlık hizmetini eksiksiz ve yüksek memnuniyet oranı ile alması için gayret gösteren hastane politikası gereğince, her gün hasta katları ve poliklinikleri ziyaret edilerek anketler doldurularak memnuniyet ve şikayet oranlarını tespit eden Hasta Hakları birimi bu önemli günde görev aldı. 

Medical Park Gebze Hastanesi Hasta İletişim Müdür Yardımcısı Büşra Argın; “Ülkemizde hasta haklarıyla ilgili hukuki çerçeve, 'Hasta Hakları Yönetmeliği' ile çizilmiştir. Tüm yataklı tedavi kurumlarında hasta haklarına tam olarak riayet edilmesi ve hasta memnuniyetinin tam olarak sağlanması amacı ile 'Hasta Hakları' birimi kurulmuştur. 

Hasta hakları, sağlık hizmetlerinden faydalanma ihtiyacı bulunan fertlerin, sırf insan olmaları sebebiyle sahip olduğu haklardır. T.C. Anayasasında da yer aldığı üzere 'Herkes sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir' ilkesi doğrultusunda bizler de Medical Park Ailesi olarak 26 Ekim Dünya Hasta Hakları gününde hasta ve hasta yakınlarıyla anlamına yakışır şekilde kutladık" dedi.

Hasta ve ziyaretçiler bu ziyaretten çok mutlu olduklarını ilettiler ve hastane yönetimine teşekkürlerini sundular.

 
Son Güncelleme: 27.10.2016 22:05
Anahtar Kelimeler:
CNR Holding
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37