Meslekte birlik gurubu destek istedi

Genel kurul 29 Mayıs'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Nisan 2016 Perşembe 22:17
Meslekte birlik gurubu destek istedi
Meslekte Birlik Gurubu KSMMMO Başkan Adayı Hamit Akbulut, Gebze’deki meslektaş ziyaretlerinde, "Kocaeli’de şimdi meslekte birlik ve beraberlik zamanıdır. Çözüme ortak olma zamanıdır. Mesleğimize sahip çıkma zamanıdır" dedi.

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği üyeleri önceki gün Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlere Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Muhammet Turan, başkan yardımcıları Remzi Eşsiz ve Filiz Ayyıldız, muhasip İlhan Kahriman, dernek diğer idari organları ve üyelerden Namaz Koçak, Bedri Keskin ve çok sayıda meslek mensubu katıldı.

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği üyeleri ilk olarak kısa bir süre önce annesini kaybeden meslek mensubu AK Parti Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar ve babasını kaybeden Şükrü Bülbül’e taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

DESTEK İSTEDİLER
Ekibin daha sonraki durakları meslek duayenlerinden serbest muhasebeci ve mali müşavirler Yücel Nazlı, Sırrı Erdağı ve Nurbay Demir oldu. Makronom Denetim’e konuk olan Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği üyeleri serbest muhasebeci mali müşavirler Mustafa Yakın ve Murat Çalışkan ile fikir alışverişinde bulundu. İradem Denetim’e de giden dernek üyeleri meslektaşları Ahmet Eser’e konuk oldu.

Ziyarette Kenan Özel, Kazım Öztürk, Abdullah Taşdemir de hazır bulundu. Ziyaretlerde konuşan KSMMMO başkan adayı Hamit Akbulut, "29 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul sürecinde doğru pozisyon alarak yola devam etmezsek başarılı olamayız.

Bunun için de Kocaeli’de şimdi meslekte birlik ve beraberlik zamanıdır. Çözüme ortak olma zamanıdır. Mesleğimize sahip çıkma zamanıdır. Desteğinizi bekliyoruz" diye konuştu. 




Son Güncelleme: 29.04.2016 00:12
Anahtar Kelimeler:
İzmitTrafik Kazası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37