banner55

Mimarlar Odası'nda Füsun Yılmaz Deniz adaylığını açıkladı

Mimarlar Odası'nda Füsun Yılmaz Deniz adaylığını açıkladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Şubat 2018 Cuma 14:36
  Mimarlar Odası'nda Füsun Yılmaz Deniz adaylığını açıkladı

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 9'uncu Olağan Genel Kurulu'na mevcut başkan Prof.Dr. Kamuran Öztekin yeniden aday olmazken, yönetiminde yer alan Füsun Yılmaz Deniz oda başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 9'uncu Olağan Genel Kurulu, 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te tarihi Taş Bina'da yapılacak. Mevcut Başkan Prof.Dr. Kamuran Öztekin yeniden aday olmazken, yönetim kurulunda yer alan Füsun Yılmaz Deniz oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Taş Bina'da düzenlenen basın açıklamasında yönetim kurulu adayları da yer aldı. Deniz'i Gebze Temsilcisi Özhan Öztürk ve Sakarya Temsilcisi Sami Kafadar da destekliyor. 

Füsun Yılmaz Deniz yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik içerisinde, ekip ruhu ve meslek aşkıyla daha güçlü, etkili ve yetkili bir mimarlar odası için ekip arkadaşlarımızla beraber, yönetim kurulu görevine aday olduğumuzu tüm meslektaşlarımıza ve kamuoyuna açıklamaktan onur duyarız" dedi.

SEKTÖR RANT ODAKLI

Deniz sözlerini şöyle sürdürdü: 

Mimarlık mesleği ve ortamı, ülkemizde yaşanan gelişmeler düşünüldüğünde zor zamanlardan geçiyor. Son yıllarda ortaya çıkan inşaat odaklı ekonomik kalkınma çabasının, sektörü niceliği, niteliğin önüne koyan kontrolsüz bir kentleşme modeline dönüştürdüğünü görüyoruz. Kentlerde yaşam kalitesi odaklı olması gereken mimari tasarım yaklaşımı, sektörün rant odaklı gelişimine yeniliyor.

ETKİLİ VE YETKİLİ BİR ODA

Her geçen yıl daha da gençleşen örgüt üyelerimizin yarıya yakını son 5 yıl içinde mezun olan mimarlardan oluşuyor. Bu bağlamda ortak bir birlikteliğin sağlanabilmesi için en temel yöntemin üyelerimizle yenilikçi ve zamanın ruhuna uygun yeni bir bağ ve ilişkiler ağı kurmak olduğunun farkındayız. 

Güçlendireceğimiz dayanışma ile mimarlıkta niteliğin ve beraberinde ekonomik kazanımların artacağı kanaatindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhu ve meslek aşkıyla daha güçlü, etkili ve yetkili bir mimarlar odası için ekip arkadaşlarımızla beraber yönetim kurulu görevine aday olduğumuzu tüm meslektaşlarımıza ve kamuoyuna açıklamaktan onur duyarız.


DENİZ'İN YÖNETİM KURULU

Füsun Yılmaz Deniz, Alper Dülger, Bora Altınışık, Elif Yeşim Özgen Kösten, Hüseyin Aksu, Oya Kaya, Sevilay Yamen. 


Son Güncelleme: 09.02.2018 14:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37