Modern şehir mobilyaları ile Kocaeli daha güzel

Modern şehir mobilyaları ile Kocaeli daha güzel

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ekim 2019 Cumartesi 22:27
Modern şehir mobilyaları ile Kocaeli daha güzel

 

Büyükşehir Belediyesi'nin kendi bünyesinde ürettiği 'Mutlu Şehir Kocaeli' sloganlı modern şehir mobilyaları, ilk kez İzmit Gazi Lisesi tarihi binasının önünde hizmete sunuldu.

Kendi bünyesinde modern şehir mobilyaları üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ürettiği saksılı bankları şehrin birçok noktasında vatandaşların hizmetine sunuyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından üretilen “Mutlu Şehir Kocaeli” sloganlı ilk saksılı banklar, İzmit ilçesi İnönü Caddesinde bulunan Gazi Lisesi’nin tarihi binasının önüne yerleştirdi. Büyükşehir atölyelerinde üretilen modern şehir mobilyaları ile tasarruf sağlanırken bir yandan da cadde ve sosyal alanlar daha güzel bir çehreye bürünüyor. 

BÜYÜKŞEHİR ATÖLYELERİNDE ÜRETİLDİ 

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı uzun yıllardır kendi bünyesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cadde, bulvar, park, bahçe, mesire alanı ve diğer birçok noktaya kentsel donatı elemanı üretiyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı atölyelerinde üretilen “Mutlu Şehir Kocaeli” sloganlı ilk saksılı banklar, İzmit’te vatandaşların hizmetine sunuldu. 

SAKSILI BANKLAR

Çalışma kapsamında Park Bahçeler ekipleri İnönü Caddesinde bulunan Gazi Lisesi’nin tarihi binasının önüne yeşil bitkileri olan 5 adet saksılı bankı yerleştirdi. Ekipler ilk olarak bankları getirdi ve bitkilerin topraklarını hazırladı. Yapılan hassas çalışma ile bitkiler bankların yan kısımda bulunan yerlerine dikildi. Mobilyası ile modern, bitkileri ile doğal bir hava sunan saksılı banklar, caddeye ayrı bir güzellik kattı. Ayrıca saksılı bankların arasına 3 takım saksı yerleştirildi.

MODERN SAKSILI BANKLAR
İL GENELİNDE KULLANILACAK

Şehir birçok noktasını yeşil alanlar ile donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu alanlardan daha rahat bir şekilde istifade edebilmesi için modern şehir mobilyaları ile donatıyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından üretilmeye başlanan 'Mutlu Şehir Kocaeli' sloganlı bank ve diğer modern şehir mobilyaları, şehrin belirlenen noktalarına önümüzdeki dönemde konulacak. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen modern şehir mobilyaları il genelinde vatandaşların hizmetine sunulmaya devam edilecek.
 

Son Güncelleme: 19.10.2019 22:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37