Muhtarlar kırtasiye masraflarından kurtuldu

Muhtarlar kırtasiye masraflarından kurtuldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Kasım 2016 Cuma 22:13
Muhtarlar kırtasiye masraflarından kurtuldu
Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de görev alan tüm muhtarlara kırtasiye yardımı yaptı.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren 472 muhtarımıza kırtasiye yardımı yaptı. Her yıl düzenli olarak yapılan kırtasiye yardımını alan muhtarlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR
Kocaeli’de hizmet veren muhtarların vatandaşlara yönelik evrak işlerinde kullandıkları kırtasiye malzemelerini her yıl düzenli olarak Büyükşehir Belediyesi sağlıyor. Bu sene de Kocaali’deki tüm ilçelerdeki mahalle ve köylere kadar ulaştırılan yardımlar, ilçelerdeki muhtarlar derneği başkanlıklarına teslim edildi.   Büyükşehir Belediyesi tarafından, muhtar derneklerine teslim edilen paketler buradan da diğer mahalle muhtarlarına dağıtılmaya başlandı.
BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN YANIMIZDA
Kocaeli genelinde dağıtımı yapılan kırtasiye yardımı kolilerinde Pilot Kalem, Tükenmez Kalem, A4 Şeffaf Poşet Dosya, Istampa,  Istampa Mürekkebi, Mekanizmalı Geniş Klasör, Mekanizmalı Dar Klasör, Yapıştırıcı, A4 Plastik Telli Dosya, Diplomat Zarfı ve A4 kağıt bulunuyor. Sağlanan yardımlar ile önemli bir masraftan kurtulduklarını ifade eden muhtarlar, kendilerinin her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Son Güncelleme: 18.11.2016 22:19
Anahtar Kelimeler:
PolisSilahRuhsatsız
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37