Muzaffer Altıntaş Sultan Orhan'a dernek evi kazandırıyor!

Muzaffer Altıntaş Sultan Orhan'a dernek evi kazandırıyor!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Eylül 2017 Perşembe 10:33
  Muzaffer Altıntaş Sultan Orhan'a dernek evi kazandırıyor!



Altıntaş Şirketler Grubu Kurucu ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı, Tarihi  Gebze Sultan Orhan Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı, Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş Tarihi Sultan Orhan  Cami’nin yanına Dernek Evi kazandırmak için kolları sıvadı. Dernek Evi Projesi’ni hazırlatan Altıntaş onay için Yüksek Anıtlar ile Gebze Belediyesi’nin kararlarını beklediklerini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan işadamı Muzaffer Altıntaş, tarihi caminin yanında  derneğe ait bulunan yerde, içinde lokal, dernek toplantı salonları, dinlenme odaları ile içinde masa ve oturma gruplarının bulunacağı bir bahçesi bulunan, iki katlı modern Dernek Evi’ni kazandırmak için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. 


750 YILLIK TARİHİ YAPIYA UYGUN ŞEKİLDE OLACAK
Konuyla ilgili hazırlanan proje hakkında bilgi veren  Dernek Başkanı ve İşadamı Muzaffer Altıntaş,  “750 yıllık tarihi geçmişi bulunan camimizin yanına yakışacak şekilde bir proje hazırlattık. Şu anda Anıtlar Yüksek Kurulu ile Gebze Belediyesi’nin onayını bekliyoruz. 
Bu hususta  Gebze  Belediye Başkanlığı’mızın yakın ilgi ve alakasını bekliyoruz. Tamamen cami cemaatinin ve derneğimizin katkıları ile yapılacak olan Dernek Evi, camimizin malı olacak ve tapusuna satılamaz şerhi konulacak” dedi. 
Altıntaş ayrıca  camide artık cenaze namazlarının kılınması için de düzenleme gerektiğini, bu konuda da belediyenin son imar durumunu beklediklerini sözlerine ekledi.  
Son Güncelleme: 14.09.2017 10:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37