Nail Çiler gurubumuz için çirkin iftiralarda bulundu

Nail Çiler gurubumuz için çirkin iftiralarda bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Nisan 2018 Salı 22:28
 Nail Çiler gurubumuz için çirkin iftiralarda bulundu


Geçtiğimiz hafta yapılan Gebze Ticaret Odası seçimlerinden sonra 12. Komite'den Yenilik ve Gelişim Gurubu'ndan yapılan açıklamada, seçimlerde kendilerine zorluklar ve engellemeler çıkartıldığı belirtildi.

Yenilik ve Gelişim Gurubu tarafından yapılan açıklama şöyle:

4 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılan ticaret odası seçimlerinde 12. Komite'den Yenilik ve Gelişim Gurubu olarak çıkardığımız listemize meslektaşlarımız yüksek oranda destek ve teveccüh göstermiştir. Yenilik ve Gelişim Gurubu her biri kendi alanında başarılı olan ve bölgemize katkıları herkes tarafından bilinen şirketlerden oluşmaktadır. 

10 gün gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışmalarımız tüm zorluklara ve engellemelere rağmen, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiği gerçeğini ortaya koymuştur. Aslında 25 komitenin tamamında oluşan değişim havası sadece 2 komitede karşı liste olarak çıkmıştır. Ayrıca 16 binin üzerinde üyesi bulunan Gebze Ticaret Odamız’da seçime katılım oranı % 18 lerde kalmıştır.  

Yenilik ve Gelişim Gurubu olarak bizler, seçim günü de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı tamamladık. Ancak bizim bu olgun ve kararlı duruşumuz mevcut yönetimi ve başkanını rahatsız etmiştir. Çeşitli oyunlar kurarak,  kazandıkları belli olan seçimde, bu rahatsızlıklarını oy vermenin bitmesine dakikalar kala saklayamaz hale gelmişlerdir. 

Bunun bir yansıması olarak saat 16:55 sularında GTO başkanı sayın Nail Çiler gurubumuz için çirkin bazı iftiralarda bulunmuştur. Bu söylemler iftiradan da öte akıl tutulması olarak nitelendirebileceğimiz sözlerdir.  

Bizler bu durumda dahi soğukkanlılığımızı koruyarak, çekilmek istendiğimiz tuzağa düşmeyerek, Gebze Ticaret Odamızın ve bölgemizin zarar görmesinin önüne geçmişizdir. Firmalarımızı ve hatta bize destek olan 244 değerli oda üyemizi zedelemek adına atılan bu iftiraları şiddetle kınıyor ve kendilerine iade ediyoruz. Bu tür söylemlerin bazı durumların üstünü örtmek için kullanıldığının da bilincindeyiz. 

GTO seçimlerini 3 dönemdir takip eden oda üyelerimiz, kimlerin kimlerle işbirliği yaptığını ve yapmaya devam ettiğini gayet iyi bilmektedir.  


Son Güncelleme: 11.04.2018 08:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37