Navara Türkiye şovu Marmara'da!

Navara Türkiye şovu Marmara'da!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Kasım 2018 Perşembe 16:40
 Navara Türkiye şovu Marmara'da!



110.
gününe ulaşan 'NAVARA Türkiye Şovu' Marmara Bölgesi'ne ulaştı. Bugüne dek Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının 3 katı yol kat eden şov kapsamında Bursa, İzmit, Sakarya, Edirne ve Tekirdağ ziyaret edilecek.  Pick-up sahibi olmak isteyenler aracın performansını ve gücünü test etme imkanının yanı sıra indirimli fiyat ve cazip finansman seçeneklerinden faydalanma imkanı bulacak. 


Müşterileriyle birçok platformda bir araya gelen NISSAN’ın “NAVARA Türkiye Şovu” Marmara Bölgesi’ne ulaştı. 110. gününe ulaşan şov kapsamında yaklaşık 32 bin kilometrelik yol kat edilerek bugüne kadar 33 şehir, 140 ilçe ve 400 köy ziyaret edildi. 

Marmara Bölgesi’nde ilk olarak Bursa’ya ulaşan Navara Türkiye Şovu önümüzdeki günlerde İzmit, Sakarya, Edirne ve Tekirdağ’ı da ziyaret edecek. Tur kapsamında şehir merkezlerinin yanı sıra ilçe ve köylerde pick-up sahibi olmak isteyenlerle buluşacak olan NAVARA Türkiye ekibi, aracın öne çıkan özelliklerini tanıtacak. 

Konforu ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan NISSAN NAVARA, SUV konforu ile Pick-up deneyimini birleştiren özelliklerini görücüye çıkardı. Multi-link süspansiyon sistemiyle sürücüler kadar yolcular için de yüksek konfor olanağı sunan NAVARA, şova özel olarak indirimli fiyat ve cazip finansman seçenekleriyle sunuluyor. 

NAVARA Türkiye Şovu'nun Marmara Bölgesi’ne ulaştığını ve aralık ayı sonuna dek Marmara Bölgesi’nde birçok yerleşim birimine ziyaret gerçekleştirileceğine değinen NISSAN Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Bozfakıoğlu, "Müşterilerimizle sadece bayimizde değil, sahada da buluşmaya ve onlarla kurduğumuz bağı güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Bu sebeple başlattığımız NAVARA Türkiye Şovu’nda 110 günü geride bıraktık. 

Maden ocaklarından inşaat sahalarına, 3 bin metre yüksekliğindeki yaylalara da ziyaretler gerçekleştirdik. Bugüne kadar kat ettiğimiz yol Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının yaklaşık 3 katı. Köyleri, maden ocaklarını, sanayi sitelerini, sebze-meyve hallerini ziyaret ettik. Pick-up sahibi olmak isteyenlere, NAVARA’yı test etme imkanı sunduk ve onlara NAVARA’nın üstün sürüş, konfor ve güvenlik özelliklerini anlattık. 

Şimdi de Marmara Bölgesi’nde müşterilerimizle buluşacağız. NAVARA Türkiye Şovu’yla önümüzdeki günlerde İzmit, Sakarya, Edirne, Tekirdağ da müşterilerimizle buluşmaya, onlara cazip fırsatlar sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Temmuz ayı sonunda başlayan NAVARA Türkiye Şovu ile bugüne kadar 33 şehir, 140 ilçe ve 400 köyde 5000 kişiyle buluşan NISSAN, 800 kişinin aracı test etmesine imkan tanıdı. Navara Türkiye Şovu, İzmir’den Hakkari’ye aralarında Muğla, Konya, Hatay, Şırnak, Ağrı, Artvin, Ankara, Ordu, Aydın, ve Mersin’in de bulunduğu 33 şehri ziyaret etti. 

Yıl sonuna dek şov kapsamında; 17 ve 19 Kasım arasında İzmit, 20 Kasım’da Sakarya, 21 ve 22 Kasım arasında Tekirdağ, 24 ve 26 Kasım arasında Edirne, 27 Kasım ve 25 Aralık arasında ise İstanbul’da onlarca ilçe ve köy ziyaret edilecek. 

NISSAN MOTOR COMPANY HAKKINDA

Merkezi Japonya'nın Yokohama kentinde bulunan NISSAN Motor Co. Ltd. Japonya'nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-NISSAN İttifakı'nın bir parçası olan ve dünya genelinde 244 bin 500'den fazla çalışanı bulunan NISSAN, 2016 yılı içinde 5.63 milyon araç satış gerçekleştirip, 11.72 trilyon Japon Yeni (107,1 milyar dolar) gelir elde etti. NISSAN, Infiniti ve Datsun markaları altında altmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan NISSAN Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır. 

NISSAN'ın bu alandaki dominant modeli LEAF dünyanın geniş kitlelere yönelik tamamen elektrikli ilk araç olma özelliğini taşıyor. LEAF aynı zamanda sıfır emisyonlu araç segmentinde sahip olduğu yaklaşık yüzde 50 pazar payıyla tarihin en çok satılan elektrikli modeli unvanına sahiptir. Fransız üretici Renault ile 1999’dan bu yana ortaklığı bulunan NISSAN’ın, 2016 yılı itibariyle de Renault-NISSAN İttifakının devamı niteliğinde Mitsubishi Motors ile ortaklığı başlamıştır. Renault-NISSAN-Mitsubishi ittifakı 2017’de 10,6 milyon araç ile dünyanın en çok satan otomotiv grubu olmuştur.

NISSAN’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için www.NISSAN-global.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Son Güncelleme: 15.11.2018 16:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37