Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor

Kısa sürede açılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Eylül 2016 Pazar 12:24
Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.  

Göreve geldiği günden bu güne Dilovası’nda özellikle çocukların ve bayanların sosyal yaşam alanlarını artırmak için mahallelerde bir çok parkı hizmete açan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde atıl durumda bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeni baştan yapılarak Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağını söyledi.
 
KISA SÜREDE HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK
 
Başkan Toltar, "Diliskelesi’nde ikamet eden çocuklarımızın ve ailelerin sosyal yaşam alanlarını artırmak için atıl durumda bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nı yeniliyoruz. Artık halkımızın uzak yerlere gitmeden kendi mahallelerinde zaman geçirmeleri için yeni düzenlemeler, yürüyüş yolları ve çocukların sosyal aktivitelerini yapabilmeleri için içerisinde geniş oyun alanlarının da bulunacağı parkımız kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine sunulacaktır.
 
SİZİN İÇİN YENİLİYORUZ
 
İlçemizde bulunan mevcut parkları 'Sizin İçin Yeniliyoruz' sloganı ile başlattığımız ve birçok parkı yeni baştan yenileyen Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Diliskelesi halkının talepleri doğrultusunda geçmişte yapılan ancak hor kullanımı ve bazı art niyetli vatandaşların kullanılamaz hale getirdikleri Necmettin Erbakan Parkını yeniden yapacak ve halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak parkın korunması için gerekli tedbirleri alacağız. 
Ancak art niyetli kişilerin parkımızı mahvetmelerine izin vermememiz için halkımızında yapılacak olan parka sahip çıkmalarını istiyorum. Bu park sizler için çocuklarımız için, korumak ve kollamakta hem size hem bize düşüyor" dedi. 
Son Güncelleme: 18.09.2016 20:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37