banner55

Öğrencilerden Afrin'e büyük destek

Öğrencilerden Afrin'e büyük destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2018 Perşembe 10:33
 Öğrencilerden Afrin'e büyük destek

Kroman
Çelik İlkokulu Okul – Aile Birliği Afrin’de savaşan Türk aslanlarına duyarlılıklarını gösterdiler. 

Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri toplanarak "Askerlerimiz için biz ne yapabiliriz?" sorusunu tartıştılar ve onlara faydalı olabilecek terlediklerinde lazım olan havlu, iç çamaşırı, çorap ve sabun göndermeyi uygun buldular.
 
Kampanyayı başlatan Kroman Çelik İlkokulu Okul – Aile Birliği, velilerden ve öğrencilerden müthiş bir katılım olduğu gördüler. Öyle ki yüzlerce havlu, iç çamaşırı ve binlerce çorap ve sabun toplandı.
 
Toplanan bu ürünler bayan hassasiyeti ile kolilere yerleştirildi. Öğrencilerin yazmış olduğu mektuplar da eklenerek koliler kapatıldı. Kolilerin üzerine teslim adresleri yazılarak Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi.
 
Kargo yetkilisi Candaş Fındık, kolileri ücretsiz olarak yerine teslim etme duyarlılığını gösterdi. Okul Müdürü Zihni Aydın, "Okul Aile Birliği yönetimi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Kroman Çelik İlkokulu ailesi her durumda yardımlaşma duyarlılığına sahip bir topluluk. Hem eğitim dalında hem de sosyal faaliyet çalışmalarında örnek teşkil ediyorlar. Bu şekilde çalışan tüm okullarımızı kutluyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 22.03.2018 10:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37