Örnek şoför, örnek vatandaş

Para önemli değil

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ağustos 2016 Cuma 13:10
Örnek şoför, örnek vatandaş
Bugün işimize gitmek için saat 11.40'da Gebze Endüstri Meslek Lisesi'nin karşısından 501 numaralı hatta çalışan 41 J 4047 plakalı halk otobüsüne bindik.

Yaklaşık 5 dakika sonra halk otobüsü Gebze Anadolu Lisesi'nin karşısından Sultan Orhan mahallesine girdi. Gebze Hali'ne yaklaşırken duraktan yolcu almak için durdu. 2 yolcu bindi, peşinden 8 ila 10 yaşlarında 3 tane erkek çocuğu daha otobüse bindi.

Parayı uzatan çocuklar, şoföre "Abi bu otobüs Bayramoğlu'na gider mi?" diye sordular. Bayramoğlu'nu duyan şoför çocuklara, "İnin otobüsten ve oralara gitmek istiyorsanız annenizle, babanızla gelin" dedi ve çocukları otobüse almadı.
Bu olay karşısında bu genç yaşında çocukları otobüse almayan şoförü tebrik ettik. Bu arkadaşımız alacağı paraya baksa ve çocukları Bayramoğlu'na götürse, muhtemelen bu çocuklar denize gidiyordur, denize girse ve Allah göstermesin boğulsalar. Biz de ertesi gün Bayramoğlu'nda denize giren 3 çocuk boğuldu diye haber yapacaktık.
Bu yaşta bunları düşünen, belki de çocukların hayatta kalmasını sağlayan bu arkadaşa, yetkililer kimse veya artık Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mu olur, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mı olur birisinin bu arkadaşı ödüllendirmesini ve diğer şoför arkadaşlara da örnek olmasını teklif ediyoruz. Ödülü bu arkadaşımızın fazlasıyla haketiğini düşünüyoruz. Yavuz Ercan
Son Güncelleme: 13.08.2016 10:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Naci eryilmaz 2017-08-13 19:06:03

Doğru aynen

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37