Özel günde çiftlerin nikahını Büyükgöz kıydı

Özel günde çiftlerin nikahını Büyükgöz kıydı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Eylül 2019 Pazartesi 19:05
 Özel günde çiftlerin nikahını Büyükgöz kıydı
Özel bir tarih olan 9/9/2019 tarihinde dünya evine giren çiftleri bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ; Yasemin ve Osman, Esma ve Ahmet, son olarak da Ozan ve Tuğçe çiftinin nikahlarını kıydı. Gebze’de 30 çift bu özel günde evlendi. 

9/9/2019 tarihli bu özel günde genç çiftlerin nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıydı. Gebzeli çiftler, özel bir gün olan 9/9/2019 tarihinde dünya evine girmeyi tercih etti. 

Gebze kent meydanında bulunan nikah salonunda dünya evine giren çiftleri yalnız bırakmayarak nikah akitlerini gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ömür boyu mutluluklar diledi. 

Ailenin toplumun temel taşı ve en önemli müessesi olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim sizlere hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Sizlere iki cihan saadeti dilerim. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin inşallah” dedi. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu özel günde; Yasemin ve Osman, Esma ve Ahmet, son olarak da Ozan ve Tuğçe çiftinin nikahlarını kıyarken ilçede toplam 30 çift dünya evine girdi.  

Son Güncelleme: 09.09.2019 19:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37