Paşeyava:Avrupa gerçek yüzünü ortaya koydu

Paşeyava:Avrupa gerçek yüzünü ortaya koydu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Kasım 2016 Cuma 22:15
Paşeyava:Avrupa gerçek yüzünü ortaya koydu
Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Türkiye ile ilgili aldığı karara ilişkin, "Avrupa Parlamentosu Türkiye hakkındaki kararıyla ortaya koyduğu yaklaşımla gerçek yüzünü bir daha göstermiş oldu. Türkiye’ye terörle mücadelede destek vermeyen bazı AB üyesi ülkeler, Türkiye aleyhine olan bazı terör örgütlerine destek bile veriyor. Çifte standartlar devam ediyor" dedi.

Adana’da dün düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için taziyelerini ileten, Paşayeva, "Hain terör saldırısı zamanı hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, terörü, arkasında duranları, acık ve gizli destek veren tüm güçleri lanetliyoruz. Kardeş Türkiye’nin her zaman yanındayız" dedi.


Türkiye'nin ve Türk coğrafyası üzerinde oynanan oyunların daha da artacağını belirten Paşayeva, "O büyük güçlerin hiçbiri birlik ve beraberliği istemiyor. Tüm oyunlar da neden arttı biliyor musunuz? Çünkü özgür Türk Cumhuriyetleri arttıkça, ayakta durdukça güçlendikçe, Türkiye’nin yanında bu koskocaman coğrafya ve bu kadar Türk devleti bu birlik ve beraberlik olmasın diye, bu büyük oyunlar bu coğrafyanın üzerindeler. 

Bu büyük oyunlarının nedeni ne, çünkü Türkiye, Türk İslam coğrafyasının en güçlü kalesiydi. Bu kale zayıflarsa, yıkılırsa, istediğiniz senaryoyu Ortadoğu'da, bu coğrafyada yapın. Ona göre bu oyunlar daha da güçlenecek. Bizim birliğimizin olmaması için, bizi bölmek parçalamak için, çok büyük oyunlar gelecek. Çok büyük, daha ağırları gelecek ama buna müsaade etmemeliyiz" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 25.11.2016 22:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37