Payitaht yeni sezona Ormanya'da hazırlandı

Payitaht yeni sezona Ormanya'da hazırlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Eylül 2019 Pazartesi 12:08
 Payitaht yeni sezona Ormanya'da hazırlandı

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla  taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi üç sezondur TRT kanalında izleyicisiyle buluşuyor.  “Payitaht Abdülhamid” yeni sezon çekimlerini Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da gerçekleştirdi.

ÇEKİMLER DOĞANIN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ormanya çalışanlarının gözetiminde doğaya zarar verilmeden gerçekleştirilen çekimlerde, kahramanlığı ile nam salmış “Halil Halid” karakterine hayat veren Gürkan Uygun’un çekimleri yapıldı. Ziyaretçilerden uzak bir alanda gerçekleştirilen çekimler için set kurulum aşamalarından, çekimlerin bitimine kadar Ormanya çalışanlarının gözetimi devam etti.

ABDÜLHAMİD OĞLUNU ATA BİNDİRDİ

Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nın ana bölümlerinden biri olan Hayvanat Bahçesi alanında da çekimler gerçekleşti. Abdülhamid’in oğlunu ata bindirdiği bir karenin çekimi için hayvanat bahçesinde bulunan at manejlerinden biri çekim için hazırlandı. Abdülhamid Han karakterine hayat veren Bülent İnal ve oğlu Şehzade Nurettin karakterine hayat veren Alp Akar, çekim sonrasında Ormanya’yı ziyaret etti.

20 EYLÜL’DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

TRT’nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid Ormanya’da yapılan çekimlerinin de bitmesiyle birlikte 20 Eylül Cuma günü yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluştu.

Son Güncelleme: 23.09.2019 12:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37