Ramazan Arslan unutulmadı

Ramazan Arslan unutulmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Şubat 2018 Salı 20:31
Ramazan Arslan unutulmadı
Dilovası As Haber Gazetesi kurucusu gazeteci Ramazan Arslan, ölümünün 14’üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

18 Şubat 2004’de yaşamını yitiren Arslan için Dilovası’ndaki mezarı başında yapılan anmaya oğlu Reşat Arslan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, İdare Amiri İsa Turhan, yönetici Yunus Kahraman, Dilovası belediye başkan yardımcısı Muhiyettin Gültekin, CHP Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, Dilovası belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay, akrabaları ve meslektaşları katıldı.

İSMİ YAŞATILACAK

Kuran'ı-Kerim okuması ve dua etmesinin ardından yapılan anma programında konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Ramazan Arslan’ın iyi bir arkadaş ve gazeteci olduğunu ifade ederek, isminin yaşatılması için Dilovası Belediyesi’nin cadde, sokak ya da bir parka isminin verilmesini istedi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, "Ben kendisini tanımadım ama bu kadar insanı buraya topladığına göre iyi bir insandı demektir.  İnsanın geride bıraktığı en büyük serveti mal mülk değil, arkasından (iyi insandı) denebilmesidir. İşte, o iyi insanlardan birini bugün mezarı başında hayır duası ile anıyoruz" dedi.

Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin de Rambo lakaplı Ramazan Arslan ile ilgili anılarını anlattı. Gültekin, "Rahmetli çok iyi bir gazeteciydi. Yürekliydi. Yanlış gördüğü şeyleri korkusuzca yazardı. Mekanı cennet olsun" dedi.

OĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan Arslan'ın oğlu Reşat Arslan da yaptığı konuşmada hem Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'ne hem de Dilovası Belediyesi’ne teşekkür ederek; "Bu etkinliği düzenleyenlere ve katılanlara çok teşekkür ederim. Şu anda çok mutluyum, oğlu olarak onur ve gurur duyuyorum. Bu kadar seveni olması beni çok duygulandırdı" dedi.

Anma etkinliğinin ardından Dilovası Belediyesi tarafından yaptırılan mezar taşı kabrine yerleştirilirken, daha sonra ise hep birlikte yemek yenildi. 


Son Güncelleme: 20.02.2018 20:35
Anahtar Kelimeler:
Ramazan Arslan Unutulmadı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37