Rizeliler Derneği'nden 3 günlük Rize gezisi

Rizeliler Derneği'nden 3 günlük Rize gezisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2017 Pazar 13:28
Rizeliler Derneği'nden 3 günlük Rize gezisi


Gebze,
Darıca, Çayırova ve Dilovası Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından organize edilen 3 günlük Rize gezisi dolu dizgin geçti.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Kurt ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Güler Sak ve yönetimi 3 günlük Rize gezisinde bulundular. Dolu dizgin geçen Rize gezisinde öncesinde dost ve akraba ziyaretleri yaparak hasret gideren Rizeliler Derneği Başkanı İsmail Kurt ve beraberindekiler son günde yoğun bir trafik yaşadılar.

DAĞ EVİNDE KAHVALTI İLE GÜNE BAŞLADILAR
Sabah saatlerinde Rize’de bulunan Rizeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Güler Sak’ın misafiri olan Başkan Kurt ver ekibi daha sonra Kadın kolları Başkanı Güler Sak tarafından dağ evinde hazırlanan kahvaltı ile güne başladılar.


ÇAY FABRİKASI’NI GEZDİLER
Rizeliler, kahvaltının ardından Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikasını ziyaret ettiler. Fabrikada çeşitli incelemelerde bulunan Kurt ve yönetimi çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.


VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
Fabrika ziyaretinin ardından programlarına devam eden Rizeliler Derneği yönetimi Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı ardından da Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ettiler. Çeşitli konularda fikir alışverişi yapılan ziyaret sonrası Kurt ve ekibi Vali Bektaş ve Başkan Kasap’a günün anısına hediye takdim ederek ayrıldılar.

KURT VE YÖNETİMİ RİZE MAÇINDA
Günün finalini Rize – Galatasaray maçıyla yapan Başkan Kurt ve beraberindekiler oldukça çekişmeli geçen maçta Rizespor’a destek verdiler. Maçın 1-1 berabere bitmesi ve bir puan alınmasıyla büyük sevinç yaşadılar. 





Son Güncelleme: 19.02.2017 13:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37