banner55

Rumeli Dergisi'nden 10. yıla özel organizasyon

Rumeli Dergisi'nden 10. yıla özel organizasyon

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Nisan 2018 Pazar 13:37
 Rumeli Dergisi'nden 10. yıla özel organizasyon

Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği hafta sonu anlamlı bir organizasyona imza attı.
 
Derginin kurucusu Rıfat Yakupoğlu ve ekibi, 2 ayda bir çıkarılan Rumeli Dergisi’nin 10. Yılını, GTO meclis salonunda kutladılar.

Balkan Türklerinin yegâne sesi olmayı başaran Rumeli Dergisi 10 yaşına bastı. Bu zamana kadar temsil ettikleri coğrafyaya ulaşmış ve benzer çizgideki en uzun soluklu dergilerden biri olmayı başaran yayın organı,  yıldönümünü bağlı olduğu derneğin organizasyonu ile kutladı. 

Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğe, GTO Başkanı Nail Çiler, parti temsilcileri, dergi çalışanları, STK’lar, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı. 
Tören konuşmaların ardından düzenlenen plaket taktimi ile son buldu.

BÜTÜN RUMELİ’NİN DERGİSİ

Dernek Başkanı Mehmet Mutlu yaptığı açıklamada, "Çıkardığımız derginin 10. senesi münasebeti ile bu organizasyonu tertip ettik. Bölgemizden ve çevre illerden gelen misafirlerimizi burada ağırlayıp, yeni yaşımızı kutlayacağız. 

Sadece Gebze ve Darıca’ya değil bütün Balkanlara ulaştırdığımız bu yayın nice 10 seneleri görecek" dileğinde bulundu. 

Öte yandan Rumeli Dergisi İmtiyaz Sahibi Rıfat Yakupoğlu ise törende yaptığı konuşmasında, "Bu sadece benim ya da derneğimizin değil, bütün Rumeli’nin dergisi. 

2008 yılındaki heyecanı katlayarak 10. yılımıza girdik. Her sayıyı ortalama 25 bin kişiye ulaştırdık. Balkanlar’daki derneklerimiz sayesinde, bölgenin en ücra köşesine kadar ulaşıyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.04.2018 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37